ورود پیامکی و تأیید حذف سرور

در بخش «امنیت سازمان» پنل ابر پیشگام، می‌توانید ورود با کد یک‌بارمصرف پیامکی را برای کاربران سازمان فعال کنید و دریافت‌کنندهٔ کد تأیید حذف سرور را تعیین کنید.

با فعال‌سازی این قابلیت، هر کاربر برای ورود به پنل، کد ورود خود را از طریق پیامک دریافت می‌کند. کد تأیید حذف سرور نیز فقط برای کاربری ارسال می‌شود که در تنظیمات سازمان انتخاب کرده‌اید.

پیش از فعال‌سازی

فعال‌سازی این تنظیم، روش ورود تمام کاربران سازمان را تغییر می‌دهد. پیش از انجام مراحل، موارد زیر را در نظر بگیرید:

  • هر کاربر هنگام ورود به پنل باید کد یک‌بارمصرف پیامک‌شده برای خودش را وارد کند.
  • ورود به پنل از طریق سرویس مرکزی احراز هویت (IDP) غیرفعال می‌شود.
  • کد تأیید حذف سرور فقط برای کاربر تعیین‌شده در تنظیمات سازمان ارسال می‌شود.

نکات مهم

  • پیش از تغییر تنظیمات، کاربران سازمان را از تغییر روش ورود مطلع کنید. برای دریافت کد تأیید حذف سرور نیز فردی را انتخاب کنید که مسئول تأیید این عملیات باشد و به پیامک‌های شمارهٔ ثبت‌شدهٔ خود دسترسی داشته باشد.

فعال‌سازی در تنظیمات سازمان

۱. ورود به مشخصات سازمان

وارد پنل ابر پیشگام شوید. از منوی پروفایل، گزینهٔ «مشخصات سازمان» را انتخاب کنید.

۲. ویرایش مشخصات سازمان

در صفحهٔ «مشخصات سازمان»، روی «ویرایش» کلیک کنید تا تنظیمات قابل ویرایش نمایش داده شوند.

۳. فعال‌سازی OTP

در بخش «امنیت سازمان»، گزینهٔ «OTP» را فعال کنید. OTP به معنی رمز یک‌بارمصرف است؛ در این قابلیت، کد از طریق پیامک ارسال می‌شود.

۴. انتخاب دریافت‌کنندهٔ کد حذف سرور

از فهرست «کاربران»، فردی را انتخاب کنید که باید کد تأیید حذف سرور را دریافت کند.

این انتخاب، دریافت‌کنندهٔ کد حذف سرور را مشخص می‌کند. کد ورود سایر کاربران همچنان برای خود آن‌ها ارسال می‌شود.

۵. تأیید تغییرات

روی «ارسال کد تأیید» کلیک کنید. کد به شمارهٔ کاربر انتخاب‌شده ارسال می‌شود. کد دریافتی را در محل مربوط وارد کنید تا تغییرات تأیید شوند.

پس از فعال‌سازی چه اتفاقی می‌افتد؟

ورود کاربران به پنل

هر کاربر هنگام ورود، کد یک‌بارمصرف مربوط به ورود خود را از طریق پیامک دریافت می‌کند و باید آن را در مرحلهٔ تأیید ورود وارد کند.

انتخاب یک کاربر به‌عنوان دریافت‌کنندهٔ کد حذف سرور، باعث ارسال کد ورود سایر اعضا برای او نمی‌شود.

تأیید حذف سرور

برای تأیید حذف سرور، کد یک‌بارمصرف فقط به شمارهٔ کاربر انتخاب‌شده در تنظیمات سازمان ارسال می‌شود. تکمیل عملیات حذف به واردکردن این کد نیاز دارد.

این مرحله برای کنترل بیشتر بر عملیات حذف است؛ پیش از تأیید، از انتخاب سرور موردنظر و تصمیم به حذف آن مطمئن شوید

پرسش‌های متداول (FAQ)

بله. با فعال‌سازی این قابلیت، تمام کاربران سازمان برای ورود به پنل باید کد یک‌بارمصرف پیامکی مربوط به ورود خود را وارد کنند.

این کد فقط برای کاربری ارسال می‌شود که در بخش «امنیت سازمان» انتخاب کرده‌اید.

خیر. کد ورود هر کاربر برای خود او ارسال می‌شود. انتخاب دریافت‌کننده در تنظیمات سازمان، مربوط به کد تأیید حذف سرور است.

خیر. طبق این تنظیم، ورود به پنل از طریق سرویس مرکزی احراز هویت (IDP) غیرفعال می‌شود و کاربران باید از روش ورود پیامکی استفاده کنند.

فردی را انتخاب کنید که مسئول تأیید حذف سرورها باشد و هنگام نیاز به کد دسترسی داشته باشد. مدیر سازمان می‌تواند گزینهٔ مناسبی برای این مسئولیت باشد.


فهرست مطالب